Het laboratorium

Binnen een gecertificeerd laboratorium Medische Microbiologie is er veel kennis op het gebied van van SOA onderzoek.

Binnen een laboratorium medische microbiologie wordt menselijk materiaal onderzocht op de aanwezigheid van ziekteverwekkers zoals bacteriën, virussen, gisten, schimmels en parasieten. Ook kunnen in bloed en urine afweerstoffen tegen belangrijke ziekteverwekkers zoals Hepatitis A, B, C, HIV, ziekte van Lyme en ziekte van Pfeiffer worden aangetoond. Medische Microbiologie laboratoria bieden advies op maat over zowel diagnostiek en behandeling van infectieziekten als infectiepreventie. Een deskundig team van artsen-microbioloog, internisten-infectioloog, deskundigen infectiepreventie en medisch moleculair microbiologen helpt specialisten, huisartsen en ander zorgaanbieders dagelijks bij het verlenen van zorg.

Een erkend laboratorium Medische Microbiologie beschikt over alle apparatuur met een hoge diagnostische capaciteit voor identificatie, infectieserologie en DNA-technologieën op basis van DNA-vermenigvuldiging (PCR) en sequentieanalyse.

Kortom jouw soa-onderzoek is bij ons in goede handen!

Adres

Gaetano Martinolaan 85, 6202 AZ
Maastricht, Nederland

Contact

088-0049150 - Office
info@ease-zeker.nl

Postbus

Postbus 5800
Maastricht, Nederland

Ease is Powered by

GRATIS INCUBATIETIJDCALCULATOR

Iedere SOA heeft zijn eigen incubatietijd. Wij testen op chlamydia en gonorroe. Deze kun je betrouwbaar testen vanaf 2 weken na het laatste onveilige seksueel contact. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze incubatietijdcalculator. Voor het testen bij een vrouw op chlamydia en gonorroe wordt een swab afgenomen van keel, vagina of anus. Voor het testen bij een man op chlamydia en gonorroe wordt een swab afgenomen van keel of anus. Bij de penis is dit door middel van urine.

Naar Calculator
Bel Ons: 088-0049150