Ease-Zeker SOA testwijzer

Als je bij ons een SOA-test hebt besteld, kun je jouw uitslag inzien door in te loggen bij 'Mijn Resultaat'.

Zodra de resultaten bekend zijn, ontvang je van ons een e-mail. Je kunt dan zelf online je uitslag inzien op het beveiligde gedeelte van onze website. Je logt in door middel van het invullen van je geboortedatum en je ordernummer.
Indien je chlamydia of gonorroe hebt, staat ook vermeld welke vervolgstappen je aangeraden worden om te nemen.

Wanneer je klachten hebt die zouden kunnen duiden op een SOA, kijk dan ook eens op deze pagina's naar de symptomen:

Chlamydia

Gonorroe

Partnerwaarschuwing

Als uit de test gekomen is dat je een soa hebt, is het belangrijk om je (ex)-partners te waarschuwen. Het is ook mogelijk om dit anoniem te doen. Je kunt dit dan doen via www.partnerwaarschuwing.nl. Bij de uitslag ontvang je van ons een code die je vervolgens op de website van partnerwaarschuwing kunt invoeren. Via de website wordt een standaardbericht via e-mail of sms verstuurd aan je (ex)-partners, met of zonder je naam.

Adres

Gaetano Martinolaan 85, 6202 AZ
Maastricht, Nederland

Contact

088-0049150 - Office
info@ease-zeker.nl

Postbus

Postbus 5800
Maastricht, Nederland

Ease is Powered by

GRATIS INCUBATIETIJDCALCULATOR

Iedere SOA heeft zijn eigen incubatietijd. Wij testen op chlamydia en gonorroe. Deze kun je betrouwbaar testen vanaf 2 weken na het laatste onveilige seksueel contact. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze incubatietijdcalculator. Voor het testen bij een vrouw op chlamydia en gonorroe wordt een swab afgenomen van keel, vagina of anus. Voor het testen bij een man op chlamydia en gonorroe wordt een swab afgenomen van keel of anus. Bij de penis is dit door middel van urine.

Naar Calculator
Bel Ons: 088-0049150